Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016, 14:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Blink-182 si zo seba robia srandu v retro klipe s tromi nahými internetovými celebritami v hlavných úlohách

HUDBA
Uložiť Uložené

Americká skupina si zo seba strieľa v klipe k songu She's Out of Her Mind.

Americká skupina blink-182 v poslednej dobe strieľa jeden skvelý song za druhým, milovníci videoklipov sa však doteraz museli uspokojiť len s lyrics videami. Až do nedávna - tri mesiace stará skladba She's Out of Her Mind bola doplnená klipom - ten stvárňuje tri internetové celebrity oblečené len v ponožkách a topánkach bežiac cez celé mesto rozhadzujúc banány a pizzu. V hlavných úlohách sú hviezdy sociálnych sietí Lele Pons, Hannah Stocking a Vale Genta, spolu si tak so skupinou robia srandu z ich 17 rokov starého klipu k songu What's my age again?, ktorý stvárňoval nahých členov kapely bežiac mestom podobne, ako to v novom videu stvárňujú ženy. Na ironickom dojme pridáva aj text skladby zameraný na introvertov.

Blink-182 sa totiž zapojili do projektu Flash Frame. Ten organizuje Spotify a jeho pointou je k novým pesničkám vytvárať retro videoklipy reflektujúce predchádzajúce počiny kapely. To blink-182 poňali takmer doslova - ich ženské náhradníčky bežali po rovnakých miestach a dokonca bola aj snaha napodobniť pohyby členov skupiny v pôvodnom videu. Najhoršie si to asi odniesla postava sexy zdravotnej sestry v pôvodnom videu, v novinke ju stvárnil Adam DeVine, ikona seriálu Workaholics. Čo povieš na takýto uvoľnený prístup?

Novinka She's Out of Her Mind

Pôvodný klip k songu What's my age again?

Domov
Zdieľať
Diskusia