Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2016, 21:18
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Deadpool 2 prichádza o režiséra, ktorý sa postaral aj o jednotku! Je film v ohrození a prečo vlastne odišiel?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Správa, ktorá nepoteší azda nikoho. Wade Wilson sa bude musieť zaobísť bez režiséra, ktorý sa postaral o jeho nástup na strieborné plátno.

Víkendová nálada pôjde u fanúšikov Deadpoola rapídne smerom nadol. Ako blesk z jasného neba totiž prichádza informácia, že režisér, ktorý sa postaral aj o fantastický prvý diel vycúval z režírovania dvojky. Oficiálny dôvod odchodu ešte nie je známy (ak aj vôbec niekedy bude), no šušká sa, že Miller a Reynolds sa nedohodli na smerovaní Wadea Wilsona ej kej ej superhrdinu, ktorý je super, no rozhodne nie je hrdina. Presne táto verzia postupne prichádza z rôznych zdrojov blízkym štúdiu. Reynolds získal takmer úplnú moc nad smerovaním Deadpoola, no a zatiaľ čo Miller chcel smerovať túto obľúbenú postavu smerom kvalitného filmového sequelu, Ryan zase vytrvalo stojí za tým, aby pokračovanie bolo presne také isté, ako prvý diel. Aby toho nebolo málo, táto dvojica sa nevedela dohodnúť ani na tom, kto by mal hrať Cablea. Vyzerá to teda tak, že problémom nie sú nezhody priamo so štúdiom Fox, keďže Miller prezradil, že sa práve pre toto štúdio chystá nakrútiť sci-fi thriller Influx. Správa nás rozhodne nepotešila a vyvoláva mnoho rozpakov. Pokračovanie Deadpoola totiž musí minimálne zopakovať vysoko nastavenú latku prvého dielu, ktorý prekonal mnoho rekordov a pri rozpočte 58 miliónov dokázal celosvetovo zarobiť 782 miliónov dolárov, čo z neho robí najziskovejšiu snímku s ratingom R (mládeži neprístupný).

Deadpool 2 prichádza o režiséra, ktorý sa postaral aj o jednotku! Je film v ohrození a prečo vlastne odišiel?
Zdroj: Fox

O scenár pokračovania sa opäť postarajú „skutoční hrdinovia“ Rhett Reese a Paul Wernick, otázkou zostáva, či nový režisér bude mať toľko síl odolávať tlaku štúdia tak, ako to ustál Miller, keď doručil presne taký film, aký s Reynoldsom a dvojicou scenáristov skutočne doručiť chceli. Nakrúcanie pokračovania je naplánované niekedy na začiatok roka 2017, premiéra pravdepodobne okolo februára 2018. Čo si o tom celom myslíte vy? Dokáže Millerove miesto zastúpiť niekto, kto nám nesprzní Deadpoola 2? A kto by to podľa vás mal byť?

Domov
Zdieľať
Diskusia