Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2016, 17:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus doručil na Marpovu skladbu kvalitnú slohu, ktorou nás opäť o niečo viac navnadil na chystaný sólový počin

HUDBA DANIELA NÍZLOVÁ RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus síce spolupráce na počkanie nerozdáva, no ak áno, vždy sú zárukou kvality.

Marpo je minimálne u našich západných susedov už veľmi dobre známa firma, ktorá na počkanie vypredáva tie najväčšie koncertné sály a vydáva nemalé množstvo projektov. Fanúšikovskú základňu sa snažil rozširovať už aj počas tohto leta na najväčších festivaloch, čo sa mu pravdepodobne veľmi dobre darí a dnes zároveň predstavuje novinku, ktorá by mu v tejto ceste mohla ešte viac pomôcť. Na skladbu si totiž zavolal človeka, ktorý síce nedáva spolupráce len tak na počkanie, no ak sa tak výnimočne stane, tak máme možnosť počuť skutočne kvalitné slohy. Stačí si spomenúť na tú z Ektorovho najnovšieho albumu. Samozrejme, hovoríme o Rytmusovi, ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise. 

Skladba dostáva názov Podle sebe, a tak pravdepodobne nie je potrebné bližšie prezrádzať, o čom asi bude. Ako už býva v podobných prípadoch zvykom, dočkali sme sa aj sprievodného vizuálu, ktorý neurazí, no nemusíte očakávať nič svetoborné. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si na starosti zobral Diamond Style a spomínaný videoklip má na svedomí Rashid

Domov
Zdieľať
Diskusia