Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2016, 17:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Úspešná strategička v podaní Jessicy Chastain nepozná prehru a v traileri pre politický thriller Miss Sloane je ochotná uspieť za každú cenu

FILMY A SERIÁLY JESSICA CHASTAIN
Uložiť Uložené

Bude táto lákavá záležitosť z politického prostredia minimálne tak strhujúca, ako ukážky, ktorými sa doposiaľ prezentuje?

Jessice Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty) a jej nadchádzajúcom projekte Miss Sloane, ktorý sa tentokrát zameria na jeden z najnaliehavejších problémov súčasnej Ameriky, sme vás už raz informovali, a to pomerne nedávno. Od poslednej ukážky síce ubehlo iba niečo vyše mesiaca, premiéra tohto sľubného politického thrilleru sa však už nezadržateľne blíži, takže zverejnenie ďalšieho traileru (nájdete ho pod textom) v tak krátkom časovom horizonte neprekvapí asi nikoho. A hoci je jeho stopáž v porovnaní s tým predchádzajúcim ešte o čosi kratšia, na dojmoch z neho to nemení absolútne nič. Svetlo sveta totiž opäť raz uzreli poriadne strhujúce zábery.

Jessica stvárni Elizabeth Sloane, nemilosrdnú a zároveň aj veľmi úspešnú politickú strategičku, ktorá sa dostane do čela kampane, aby v americkom Senáte pretlačila zákon o prísnejšej kontrole pri nákupe zbraní. Proti silným politickým oponentom je následne nútená nasadiť všetky povestné zručnosti, a to aj za cenu ohrozenia nielen svojich najbližších, ale aj vlastnej kariéry. Elizabeth je ale odhodlaná uspieť za každú cenu. Režíruje John Madden (The Best Exotic Marigold Hotel, Shakespeare in Love - nominácia na Oscara za najlepšiu réžiu), o scenár sa postaral debutujúci Jonathan Perera a okrem vyššie spomínanej herečky si zahrá napríklad aj Mark StrongGugu Mbatha-Raw,Michael StuhlbargAlison PillJake LacySam Waterston či John Lithgow. Americká premiéra je naplánovaná na 9. decembra 2016, no snáď sa nakoniec dočkáme aj u nás. Vyrazili by ste do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia