Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2016, 10:26
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Zábudlivý Slovák nechal tašku plnú marihuany v jednom z rakúskych vlakov. O pomoc požiadal tamojšie železnice

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA RAKÚSKO
Uložiť Uložené

Nápad osloviť vedenie rakúskeho železničného dopravcu zrejme nebol najšťastnejší.

Rakúske spolkové železnice - železničný dopravca u našich západných susedov musel byť veľmi prekvapený, keď ho kontaktoval 31-ročný slovenský občan so žiadosťou, či sa nenašla jeho taška, ktorú si zabudol v jednom z vlakov. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby obsahom tašky neboli dve vrecúška plné marihuany. Tašku Slováka, ktorý dlhodobo žije v mestečku Mistelbach na území Dolného Rakúska, spozorovali spolucestujúci vo vlaku po tom, ako sa k nej počas cesty dlhší čas nikto nehlásil. Upozornili na to aj sprievodcu, ktorý zalarmoval políciu, nakoľko bolo v jej okolí cítiť silnú arómú z listov drogy. 

,,Kuriér" si zrejme nevybral svoj šťastný deň - najprv si nelegálny obsah zabudol vo vlaku, následne na seba upozornil telefonátom a nakoniec sa vrátil na základe inštrukcií po tašku. Avšak na stanici Viedeň-Floridsdorf, kam sa mal podľa pokynov dostaviť, ho čakala iba prázdna taška a policajti, ktorí ho zadržali a uvalili na neho väzbu. Na muža zrejme čakajú veľmi náročné dni a pravdepodobne sa nevyhne trestu. Čo na to všetko dodať? Slovensko sa opäť odprezentovalo v negatívnom svetle, no my môžeme len dúfať, že už si nikto ďalší z tohto prípadu nevezme príklad. 

Zábudlivý Slovák nechal tašku plnú marihuany v jednom z rakúskych vlakov. O pomoc požiadal tamojšie železnice
Zdroj: wikipedia.org
Domov
Zdieľať
Diskusia