Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 13:04
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

John Travolta bude čoby elektrikár zachraňovať ľudí v katastofickom thrilleri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Life On The Line ponúka celkom originálu tému v populárnom žánri.

John Travolta bol koncom sedemdesiatych rokov výzdobou snáď kažej izby dospievajúcej dievčiny, neskôr v rokoch deväťdesiatych zažiaril opäť vďaka Quentinovi Tarantinovi (Pulp Fiction) a sérii Look Who's Talking Now. Dnes skôr známy ako plešatejúci bývalý adonis a povedomá tvár v menej známych akčňákoch. 

Life on the Line sleduje život údržbára vysokonapäťových vedení Beaua (Travolta) a jeho milovanej neteri Bailey (Kate Bosworth). Jej otec sa kedysi venoval rovnakej činnosti, no po smrteľnej nehode na pracovisku sa o ňu postaral strýko v domnení, že z nej vychová slušné dievča, ktoré pôjde na univerzitu. Tá má však iné plány, ktoré zahŕňajú mladšieho kolegu-elektrikára Duncana (Devon Sawa), čo však môže byť vzhľadom na Beauovu nevravižovsť problém. Ich vzťah bude vystavený veľkej skúške, a to pri sérii uragánov a búrok, ktoré spôsobia v meste katastrofu dovtedy nevídanú. Trailer vyzerá celkom sľubne. O réžiu sa postaral David Hackl (Saw 5).

Domov
Zdieľať
Diskusia