Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 0:36
Čas čítania 0:00
Marek R.

Nová rakovina futbalu? Gesto DAB robia hráči už aj priamo počas zápasu

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O chvíľu budú hráči dabovať aj pred exekúciou pokutového kopu.

Aj v dnešnom futbale existuje mnoho vecí, ktoré mu nerobia zrovna najlepšiu reklamu. Môžeme začať u samotnej FIFA/UEFA, pokračovať výkonmi rozhodcov a rovnako sem môžeme zaradiť simulácie. Napríklad taký mecenáš Mareka Hamšíka považuje za rakovinu futbalu hráčskych agentov, no a dnes tam môžeme v kľude zaradiť dab dance.

Preslávil ho najviac spomedzi futbalistov hlavne Paul Pogba a postupne si túto oslavu osvojili aj ďalší hráči. To je samozrejme úplne v poriadku, veď každý nech si gól oslávi po svojom. No za posledné dní sa tento "fenomén" posunul na vyššiu a poriadne neznesiteľnú úroveň, kedy si už človek naozaj povie, že niečo nie je v poriadku. Najskôr obletela svet správa o štadióne Wembley, kde hrá anglická reprezentácia. Počas športových zápasov zvyknú kamery často snímať prítomných fanúšikov, populárne sú napríklad Kiss Cams, no na Wembley si povedali, že pôjdu s dobou a prišli s Dab Cam. Úplne naozaj. Fanúšikovia Albionu nechápali, komu preplo a ani sa im nečudujeme.


A zahanbiť sa nedali ani hráči z Južnej Afriky, ktorí sa rozhodli, že len tak počas zápasu predvedú svoje dab skills a môžu byť radi, že proti ním nestál niekto, kto by ich dal okamžite do parády. Aký je váš názor na túto novú zábavku futbalistov?

Domov
Zdieľať
Diskusia