Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2016, 13:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elpe sa pripomína novinkou Neverili nám, v ktorej predvádza svoje spevácke, rapové aj producentské schopnosti

HUDBA
Uložiť Uložené

Pre niekoho ešte možno neznámy interpret z Galanty spolupracuje s celou československou scénou a tentokrát nám predstavuje svoju vlastnú skladbu.

Elpeho si pravdepodobne mnohí vybavia ako interpreta, ktorý sa často objavuje na spoluprácach slovenských a českých interpretov. Autor mnohých kvalitných spevácnych refrénov však nezaostáva ani v rapovej disciplíne, čo už dokázal napríklad aj na skladbe z nášho počinu - Stále hrubý penis. Táto skladba je pokračovaním veci starej približne 10 rokov, ktorú na YouTube pri troche námahy určite nájdeš. Prejdime však ale k novinke, na ktorej Elpe vystupuje opäť sólovo. Tá dostáva názov Neverili nám a nesie sa v duchu tohto titulu, v ktorej sa nájdu všetci nedocenení kolegovia zo scény. Vydávať singel bez videoklipu už snáď ani nemá význam, čo si dobre uvedomuje aj raper z Galanty, a tak sme sa dočkali reperezent vizuálu z dielne M-Rouse Media. A že je Elpe multitalentovaný čávo dokazuje aj skutočnosť, že si hudobnú produkciu ušil na mieru sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia