Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 22:05
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Hokejisti Slavie Praha odmietli nastúpiť na zápas pre ohlásené prepúšťanie hráčov. Klub musel narýchlo povolať juniorku, ktorá dostala poriadnu nakladačku

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prostějovskí hokejisti si na Slávistoch poriadne zgustli.

Hokejisti Slavie Praha sa po neúspešnej sezóne 2014/2015 museli porúčať z najvyššej českej hokejovej súťaže a zostúpiť o kategóriu nižšie do prvej ligy, ktorej vody brázdia momentálne druhým rokom. V uplynulej sezóne sa neúspešne pokúšali vrátiť späť medzi elitu, no na ceste za vytúženým cieľom ich súperi zastavili až v baráži o extraligu. Momentálne sa však klub nemôže plne koncentrovať na postupové ciele, nakoľko ich v súčasnosti viac trápi otázka financií. Nie je žiadnym tajomstvom, že viacerí hráči nedostali od svojho klubu zaplatené (má ísť o vyše 350 000 českých korún pre deväť hráčov) a aby toho nebolo málo, vedenie ohlásilo prepúšťanie viacerých hokejistov.

To sa však Slávistom nepáči, čo dali jasne najavo vo včerajšom zápase proti Prostějovu. Celý A-tím sa totiž zápas rozhodol bojkotovať a na stretnutie do Prostějova nevycestoval. Vedenie klubu, ktorého skalp si hráči želajú najviac, tak muselo narýchlo povolať juniorské mužstvo. Avšak, juniorská liga a mužská súťaž sú predsa len iné svojou náročnosťou, technikou či tvrdosťou, čo na vlastnej koži mladí hokejisti aj pocítili. Od Jastrabov dostali nakladačku v pomere 13:0. Na obhajobu mladíkov však treba povedať, že v ten istý deň doobeda mali odohraný zápas juniorskej súťaže proti Jihlave, a tak niet sa čomu čudovať, že pod ťarchou únavy nedokázali na ľade svojmu súperovi konkurovať. Snaha sa však cení, čo ocenilo potleskom aj domáce publikum. Bude zaujímavé sledovať, ako sa celá situácia nakoniec vyvinie. Súhlasíte s konaním hokejistov? Budeme radi, ak svoj názor vyjadríte v komentároch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia