Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 13:17
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Obaly na iPhone od Louis Vuitton sú ďalším hitom v módnom svete

MÓDA IPHONE LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Luxusný módny dom prišiel opäť s doplnkom, ktorý prekvapil a zaujal.

O iPhone sa v poslednej dobe hovorilo najmä v spojení s vydaním sedmičky, ktorá po celom svete znova vyvolala ošiaľ. Hype iPhonu však okrem Apple tak trochu využila aj značka Louis Vuitton. Tá predstavila počas prehliadky SS17 v Paríži jeden doplnok, ktorý okamžite prilákal pozornosť všetkých ľudí zaoberajúcich sa módou. Ide o obal na spomínaný telefón, dizajnovo čerpajúci z obľúbeného kufra a Petite Malle tašiek, ktoré pripomínajú truhlicu. Od svojho debutu v roku 2014 sa z nich stala veľmi populárna záležitosť, no a zdá sa, že Nicolas Ghesquiere, kreatívny riaditeľ LV, prišiel na to, ako tento doplnok posunúť na nový level. 

Tašky Petite Malle.

The best of #petitemalle

Fotka uverejnená používateľom Wanderlost Club (@wanderlostclub48),

Louis Vuitton "Petite Malle" obaly na iPhone sa, rovnako ako ich predchodca, môžu pochváliť v prvom rade vydareným dizajnom, ktorý vo väčšine prípadov pôsobí luxusne bez toho, aby sa javil prehnane extravagantne. Ďalšími prvkami sú vystužené rohy, vybíjané časti, miesto na slúchadlá a na majorite prevedení nechýba ani typický monogram známeho módneho domu. Dobrý dojem vyvolávajú i ponechané uzávery, ktoré ešte viac navodzujú výzor kabelky. Čo sa rôznych farebných variácií týka, tých je naozaj dosť. Obaly sme mohli vidieť v tradičnej svetlohnedej aj tmavohnedej LV farbe, v zlatej, ale i v lesklej červenej a zlatej krokodílej úprave, a to určite nie je všetko.  

CALL TIME TOMORROW 10.AM @louisvuitton #lvss17

Fotka uverejnená používateľom (@nicolasghesquiere),

#lvss17 #louisvuitton #iphonecase

Fotka uverejnená používateľom Misun Park (@_s.blossom_),

Obsessed with this iPhone cases from @louisvuitton ✨ #LV #ReSee #Paris #LVSS17 #PFW #Love #LouisVuitton

Fotka uverejnená používateľom by Gisele (@mapetitesphere),

Odporúčané
Slovenka Denisa žije v Paríži, stážuje v Louis Vuitton: Škola ma celkovo vyjde 48 000 eur, ako študenti makáme od rána do večera Slovenka Denisa žije v Paríži, stážuje v Louis Vuitton: Škola ma celkovo vyjde 48 000 eur, ako študenti makáme od rána do večera 20. januára 2024, 9:30

Odporúčané
Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím 9. januára 2024, 16:30

Dátum vydania obalov nie je zatiaľ uverejnený, avšak s istotou vieme povedať, že keď vyjdú, budú hitom a rýchlo sa po nich zapráši. Takisto nie je odhalená ani cenovka, ale keďže je to Louis Vuitton kúsok, je jasné, že to bude na úrovni niekoľko stoviek eur. V prípade, že máš o ne záujem, odporúčame mať oči na stopkách. 

Späť
Zdieľať
Diskusia