Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2016, 14:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Traja dôchodcovia dolapili zlodeja, ktorého policajti nevedeli chytiť 18 mesiacov. Spacifikovali ho priamo pri čine

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neušiel spravodlivosti.

Občas komplikované situácie vyriešia ľudia, o ktorých by si to nikto nemyslel. Svoje by ti o tom vedeli povedať aj traja dôchodcovia Peter Mueller (70), Adly Gorrafa (81) a Sheila Gorrafa (78), ktorí pred pár týždňami uľahčili polícii prácu natoľko, že príslušníkom policajného zboru už stačilo len prísť na miesto činu a páchateľa zatknúť. Zlodejíček Stephen Ward sa prechádzal po dome svokry pána Muellera, ktorá vtedy zomrela a s ľahkosťou bral šperky a ďalšie cennosti.

Nanešťastie preňho, pán Mueller do domu vošiel práve v tej chvíli, keď sa Stephen nachádzal vnútri a aj keď sa dôchodcu veľmi nezľakol, pretože si myslel, že ho starý pán nemôže nijak ohroziť, realita bola iná. Zlodej sa pokúsil aj s ulúpenými predmetmi vyšprintovať z domu popri Muellerovi a jeho dvoch príbuzných, lenže nečakal, že mu Peter zachytí nohu a zvalí ho na zem. Všetci traja ho potom priľahli a ako sami povedali, pod ich váhou nemal veľkú šancu sa pohnúť, nieto ešte utiecť. Stephen bol nakoniec zatknutý a odsúdený na 27 mesiacov vo väzení a polícia nevedela trom dôchodcom dostatočne poďakovať, pretože im utekal viac než 18 mesiacov a jednoducho ho nevedeli dolapiť. Seniori dokonca dostali za svoj zákrok aj ocenenie za odvahu a médiá ich úsmevne označujú za troch mušketierov, čo si koniec koncov aj zaslúžia.

Domov
Zdieľať
Diskusia