Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2016, 10:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Leonardo DiCaprio predáva vilu v Malibu za 11 miliónov dolárov. Kedysi ju kúpil za necelé dva

ZAUJÍMAVOSTI NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

Herec vie aj zainvestovať.

Jeden z najpopulárnejších hercov súčasnosti Leonardo DiCaprio sa tento rok nemusí tešiť len zo sošky Oscara, ďalších posunov v snahe zlepšiť kondíciu našej planéty, ale čoskoro už môže aj pekne zarobiť vďaka kúpe, ktorú urobil ešte v roku 1998. Vtedy len 24-ročná vychádzajúca hviezda Hollywoodu investovala 1,6-milióna dolárov do plážovej nehnuteľnosti v kalifornskom mestečku Malibu a ako sa dnes ukazuje, bol to skvelý krok. Leonardo zainvestoval svoju výplatu z filmu Titanic do vily, okolo ktorej vlastnia nehnuteľnosti mnohé známe a najmä bohaté osobnosti ako Larry Ellison či David Geffen a jej cena počas rokov len a len stúpala.

V interiéri nehnuteľnosti by si mohol nájsť tri spálne a dve kúpeľne so skvelým výhľadom na Tichý oceán a aj keď to nie je najluxusnejší dom v okolí, kvalitné prevedenie interiéru aj exteriéru si určite nájde svojich fanúšikov. Nejde pritom o prvý dom, ktorý Leonardo vlastnil v Malibu, pretože pred pár rokmi už inú vilu predal za viac než 17 miliónov dolárov a teraz sa chystá zbaviť aj tej druhej. Najviac ho na celom predaji určite teší fakt, že cena domu sa z pôvodného 1,6-milióna vyšplhala na približne 10,95-milióna dolárov, takže aj keby herec v nasledujúcich rokoch zavesil kariéru na klinec, už len z tohto predaja by vedel slušne dožiť.



 


Domov
Zdieľať
Diskusia