Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2016, 1:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Polonahý Tom Hardy nás ohúri v seriáli Taboo, na ktorom pracoval aj Ridley Scott

FILMY A SERIÁLY TABOO TOM HARDY
Uložiť Uložené

Uspeje Tom Hardy budúcu jar aj na seriálovom poli?

Taboo by si zaslúžilo plnohodnotný trailer zostrihaný skutočne talentovanými ľuďmi, pretože hoci materiálu môže byť veľa a môže byť kvalitný, nedokáže naplno zaujať práve kvôli nie príliš ohurujúcim upútavkám. Stále sa však extrémne tešíme, jednak kvôli Hardymu, jednak kvôli Ridleymu Scottovi, ktorý sa na projekte podieľal čoby výkonný producent. Prvá séria premiéruje na stanici FX budúcu jar a mala by pozostávať z ôsmich častí. 

Dej hovorí o mužovi menom James Keziah Delaney (Tom Hardy), ktorý sa v roku 1814 vracia z dlhej a nebezpečnej cesty, ktorá ho navždy poznačila a zmenila. Z Afriky sa vracia do Londýna, kde prevezme rozpadávajúcu sa lodiarsku/rybársku spoločnosť po otcovi. Dlhé roky si ľudia mysleli, že je mŕtvy, no prišiel si po svoje právoplatné dedičstvo a taktiež má v záujme vybudovať veľkú spoločnosť, rovnako ako zapracovať na svojom osobnom živote. Nebude to však mať ľahké. Jeho nečakaný návrat spôsobí mnohým ľuďom na tvári vrásky a neostane to len pri zlých slovách a vyhrážkach. James bude mať čo robiť, aby prežil všetky tie sprisahania a podlé zrady, ktorými bude seriál Taboo nasiaknutý. Režíruje Kristoffer Nyholm, pričom sa Hardy stretáva so Stevenom Knightom už po tretíkrát (Locke, Peaky Blinders), tentoraz s Knightom čoby producentom. Čo na to zatiaľ hovoríte?

Domov
Zdieľať
Diskusia