Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2016, 13:19
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Drogový díler si zaobstaral terminál pre platobné karty. Onedlho kvôli nemu skončil na 7 rokov vo väzení

ZAUJÍMAVOSTI DROGY KOKAÍN
Uložiť Uložené

Ľudská hlúposť nemá hranice.

Zrejme prvé pravidlo drogového biznisu by malo byť nastavené tak, aby po sebe človek zanechával čo najmenej stôp. V teórii to síce znie jednoducho a jasne, lenže moderná doba ľudí núti pristupovať k rôznym oblastiami biznisu inovatívnejšie, čo sa nevyplatilo 35-ročnému Markovi Slenderovi z britského grófstva Gloucestershire. Mark mohol polícii tvrdiť, čo len chcel, keď ho prišla zatknúť za drogovú trestnú činnosť, ktorú vystopovali vďaka platobnému terminálu a účtenkám s jeho podpisom.

Aby sme celú vec uviedli na správnu mieru, niekedy na jar tohto roku si Mark pomyslel, že by bolo skvelé umožniť zákazníkom zaplatiť za jeho kvalitný kokaín rovno kreditnými kartami a debetnými kartami. Hotovosť sa ťažko skladuje v peňaženke a len tak ju niekde človek pokojne dokáže stratiť či zabudnúť, a tak si Mark zaobstaral platobný terminál a viac než pol roka prevádzkoval svoj drogový biznis s jeho pomocou. V priebehu tohto obdobia zarobil len prostredníctvom terminálu takmer 14-tisíc eur a keď sa o jeho aktivitách dozvedeli policajné zložky a vybrali sa k nemu na návštevu, zistili, že väčšinu peňazí investoval do dizajnérskych kúskov oblečenia a šperkov. Mark teraz asi ľutuje, že sa k terminálu vôbec priblížil, pretože dostal 7 rokov väzenia a predávať drogy s účtenkami už asi nikdy nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia