Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2016, 14:48
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Cara Delevingne sa stala tvárou značky Puma. Na vydarených záberoch ukázala, že s modelingom to stále vie

MÓDA CARA DELEVINGNE KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Cara sa okrem herectva stíha venovať aj modelingu. A my sme len radi.

V minulosti bola športová značka Puma v porovnaní s inými brandmi značne v úzadí. V súčasnosti to už však rozhodne neplatí. Výrazne tomu dopomohla aj barbadoská kráska Rihanna. RiRi spolupracuje s Pumou od roku 2014 a so svojimi teniskami Creepers rozpútala hotové šialenstvo, ktoré neobišlo ani naše Slovensko či Česko. Kylie Jenner je ďalšie silné meno, ktoré si nemecká značka dokázala k sebe pritiahnuť. Dve podarené spolupráce sú toho dôkazom. Okrem RiRi a najmladšej Jennerky sa Puma môže pýšiť ďalším zvučným menom. Hovoríme o britskej kráske Care Delevingne. Tá sa stala najnovšou tvárou tejto značky.

Cara je tvárou kampane s názvom "Do You“, ktorej posolstvom je pozdvihnúť sebavedomie všetkým ženám na svete. My si myslíme, že topmodelka sa do kampane mimoriadne hodí. Práve ona často hovorí o tom, aké je dôležité, aby boli ženy so sebou spokojné bez ohľadu na drobné nedostatky. Cara sa na vydarených záberoch objavuje napríklad na ulici so psom alebo si vychutnáva jedlo v reštaurácii kompletne odetá do športových kúskov značky Puma. Dosť už bolo slov, vychutnajte si zábery, na ktorých Cara opäť ukázala, že v modelingu je ako doma.

 

The only way to be you is to #DoYou!! So honored and pleased to launch the new #PUMAWomen campaign with @puma #BALOONATIC

Fotka uverejnená používateľom Cara Delevingne (@caradelevingne),

Domov
Zdieľať
Diskusia