Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 13:27
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Jennifer Lawrence a Chris Pratt sa zobudili z hyperspánku o desiatky rokov skôr. Prežijú nástrahy vesmíru celkom sami?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Úžasný trailer plný vesmíru, osudovosti, vášne a tajomna. Passengers vyzerá mimoriadne lákavo!

Pár skvelých science fiction filmov na nás ešte tento rok čaká. Najväčším hitom bude zrejme spin-off Star Wars s názvom Rogue One: A Star Wars Story, ale hneď po ňom sa dostane na plátna kín menej známy projekt Passengers, ktorý sme si predstavili v minulom článku. Samotný scenár od Jona Spaihtsa (Prometheus) sa poflakoval v Hollywoode už pár rokov a až teraz dostal šancu sa dostať k väčšej mase divákov. Kedysi sa diskutovalo o Keanu Reevesovi ako hlavnom protagonistovi, avšak nakoniec sa k projektu upísal Chris Pratt (Jurassic World) spoločne s Jennifer Lawrence (Hunger Games). Obaja sú skvelí herci a myslíme, že neexistuje nikto, kto by nemal rád oboch, takže ako lákadlo do kina funguje obsadenie skvele. 

O čom táto futuristická snímka bude? Predstavte si ďalekú budúcnosť, kedy si ľudstvo hľadá nový domov. Film sa bude odohrávať na lodi, ktorá cestuje naprieč vesmírom smerom k novej kolónii. Háčik je v tom, že je vzdialená stodvadsať rokov cesty a keďže ľudský život je o čosi kratší, posádka musí byť uložená do hyperspánku. Všetko prebieha hladko až do momentu, kedy sa s loďou niečo stane. Dvaja pasažieri, Jim a Aurora, sú zobudení v štvrtine cesty. Majú všetok luxus len pre seba a čoskoro sa aj zblížia. Loď je však v ohrození a obaja majú na svedomí 5000 životov, ktoré musia zachrániť pred skazou. 

Snímka Passengers je zrežírovaná talentovaným Mortenom Tyldumom (The Imitation Game) a okrem dvoch vyššie uvedených hercov uvidíme aj Michaela Sheena (Midnight in Paris), Laurenca Fishburna (The Matrix) a Auroru Perrineau (Jem and the Holograms). Podľa slov režiséra by mal byť film navonok epický, ale vnútri akousi intímnou záležitosťou s viacerými zvratmi. Príbeh o tom, čo je pre život dôležité a čo nás robí šťastnými. Dúfame, že to aj tak skvele dopadne. Čo si o traileri myslíte vy? Nám sa zdá, že tu máme nábeh na novú sci-fi klasiku. Svitá snáď Sony na lepšie časy?

Jennifer Lawrence a Chris Pratt sa zobudili z hyperspánku o desiatky rokov skôr. Prežijú nástrahy vesmíru celkom sami?
Zdroj: Sony
Domov
Zdieľať
Diskusia