Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 13:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

V Bratislave sa bude nočný život končiť o desiatej večer. Poslanci schválili návrh obmedzujúci otváracie hodiny v centre

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA POSLANCI
Uložiť Uložené

Nočný život už nikdy nebude rovnaký.

Bratislavský nočný život sa už čoskoro navždy zmení. Podniky budú musieť od 10. októbra upraviť svoje otváracie hodiny a mnohí milovníci nočného života zostanú ukrátení, pretože nové nariadenie, ktoré schválili poslanci Starého mesta na čele so starostom Radoslavom Števčíkom, zavádza koniec otváracích hodín pre podniky na 22. hodinu. Človek si už teda nebude môcť užívať vo víre zábavy až do východu slnka a keby sa aj niektoré prevádzky rozhodli nariadenie porušiť, čakajú na nich prísne pokuty.

Poslanci tiež schválili poskytovanie výnimiek pre podniky, ktoré splnia požadované podmienky. Podľa nich bude potrebné zadebniť okná, postarať sa o to, aby zvuky z podniku nebolo počuť na ulicu a ešte aj nahradia obyčajné dvere dvojitými. V prípade, že podmienky splnia a dostanú výnimku, otváracie hodiny im mesto v piatok a sobotu predĺži do jednej ráno a v ostatné dni sa budú môcť ľudia baviť len do polnoci. Šťastie však mali prevádzky nachádzajúce sa pod zemou a na lodiach, pretože tie môžu zostať otvorené až do štvrtej ráno. Bratislavčanov teda čaká od prvej polovice októbra jeseň bez vášnivého nočného života a keď raz mesto zavedie večierku, jeho obyvatelia budú musieť poslúchať. Ktovie, či nabudúce nebude obmedzené aj vychádzanie z domu pred piatou ráno.

V Bratislave sa bude nočný život končiť o desiatej večer. Poslanci schválili návrh obmedzujúci otváracie hodiny v centre
Zdroj: slovakia.com

Domov
Zdieľať
Diskusia