Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 11:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Súkromný ostrov neďaleko New Yorku za 155 miliónov eur sa môže stať najdrahšou nehnuteľnosťou v USA

ZAUJÍMAVOSTI NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

Vôbec nie zlá lokalita pre tvoju budúcu nehnuteľnosť.

Neďaleko mesta New York, v štáte Connecticut, sa rozprestiera rozľahlý ostrov na kraji Atlantického oceánu s názvom Great Island. Už viac než 100 dlhých rokov je vo vlastníctve rodiny slávneho magnáta Williama Zieglera, ktorý v 19. a na začiatku 20. storočia stál za obrovskou spoločnosťou na výrobu prášku do pečiva Royal Baking Powder Company. Ziegler však v roku 1905 zomrel, a tak svoj súkromný ostrov spoločne s niekoľkými nehnuteľnosťami zanechal rodine.

Ostrov s hlavnou vilou a ďalšími nehnuteľnosťami využíval Ziegler ako letné sídlo a v tejto tradícii pokračovali jeho potomkovia aj počas ďalších rokov. Na ostrove spojenom s pevninou vlastnou cestou sa ukrývajú dokonca aj stajne pre kone, ktoré rodina Zieglerovcov odjakživa miluje, a tak si potenciálny nový majiteľ bude môcť užiť aj zvieraciu prítomnosť. Hlavné sídlo dostalo meno Villa Juliette a keby ťa zaujímalo, prečo je ostrov na predaj, rodina to vysvetlila tým, že ďalšie generácie Zieglerovcov sa už presťahovali na rôzne miesta a ostrov nemá kto využívať. Ani cena, za ktorú sa nehnuteľnosť predáva nepatrí medzi tie najskromnejšie, pretože rodina požaduje až 175 miliónov dolárov, čiže 155 miliónov eur a ak sa za túto cenu aj predá, stala by sa najdrahšou obytnou nehnuteľnosťou, aká sa kedy predala v Spojených štátoch amerických.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia