Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2016, 1:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vtipná a najmä vulgárna animácia ti ukáže, ako by malo vyzerať romantické rande. Jedenie špagiet si takto asi nepredstavuješ

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pre maloletých nevhodné, ale o to vtipnejšie.

Ako by podľa teba malo vyzerať romantické rande? Večera pri sviečkach, lupene ruží rozsypané od vchodových dverí až k posteli a potom noc plná vzájomného porozumenia, nežnosti a lásky zrejme ľuďom napadnú najčastejšie, ale nemusí to tak byť. Animátori z kanálu Frame Order sa preto v krátkom videu pozreli na to, ako by pre muža vyzeralo ideálne romantické rande a môžeme ti už dopredu povedať, že maloletým nasledujúca animácia nie je veľmi prístupná. Všetko síce na začiatku vyzerá úplne normálne a zamilovaná dvojica začína večerať v reštaurácii, lenže po príchode špagiet sa to celé skončí vo veľmi vulgárnom štýle. Čo na to teda hovoria páni? Vedeli by ste si predstaviť aj takýto alternatívny koniec večere?

Domov
Zdieľať
Diskusia