Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 0:44
Čas čítania 0:00
Marek R.

Fanúšikovia Legie Varšava opäť potvrdili, že patria k najlepším na svete. Svoj najnovší kúsok predviedli v Lige majstrov

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Škoda len, že výkon fanúšikov nezopakovali aj hráči.

Za posledné roky sa obrovskej obľube tešia fanúšikovia Borussie Dortmund, a to nielen za ich výborné choreá, ale aj za ich oddanosť. Včera sa však aj oni na vlastné oči presvedčili, že v Lige majstrov majú na tribúnach obrovskú konkurenciu. 

Počas druhého hracieho dňa tohtoročnej edície Ligy majstrov sa totiž predstavila aj Legia Varšava a keďže už je to ten nejaký rok, čo sa tento poľský klub predstavil v Lige majstrov (tento rok sa im tam podarilo prebojovať aj cez AS Trenčín), fanúšikovia si tento moment uctili po svojom.  Obrovský plagát s nápisom "Guess Who´s Back?" či pyrotechnická šou prichádzali z legendárnej tribúny Zyleta a fanúšikovia Dortmundu museli uznať veľké kvality svojho náprotivka. Výborní fanúšikovia však dostatočne nevyhecovali svojich hrdinov a dokonca Legia obdržala vysoký debakel 0:6. Aspoň teda za fanúšikov dávame dva palce hore.


Domov
Zdieľať
Diskusia