Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 11:37
Čas čítania 0:00
Jakub P.

H&M podporuje voľnosť v správaní a obliekaní sa žien novou reklamou na jesennú kolekciu

MÓDA H&M
Uložiť Uložené

Ako podľa teba vyzerá žena? H&M sa snaží zbúrať zaužívané predstavy jesennou reklamou.

Každý z nás má nepochybne vlastnú predstavu o tom, ako by mala vyzerať ideálna žena, na čom nie je, pravdaže, nič zlé. Avšak, niektorí ľudia zachádzajú v tejto otázke až tak ďaleko, že ženy, ktoré sú niečím, či už správaním alebo obliekaním sa, neobyčajné, jednoducho odsudzujú. To všetko len preto, lebo sa vynímajú zo spoločnosťou zaužívaného obrazu nežnejšieho pohlavia. 

Na druhej strane tu ale sú skupiny, ktoré podporujú voľnosť dám v tom, ako sa správajú a ako sa obliekajú. Medzi nich sa zaraďuje aj švédsky brand H&M, dávajúci to znať prostredníctvom nového reklamného videa spojeného s jesennou kolekciou. V ňom vystupujú viaceré naozaj odlišné ženy (s krátkymi vlasmi, svalnatejšou postavou či vecami podobnými tým pánskym), ktoré spoločne reprezentujú ideu nezávislosti a slobody. Na sebe majú, samozrejme, kúsky zo spomínanej kolekcie. Tá je mimochodom už v predaji. V krátkom videoklipe si zahrali napríklad Lauren Hutton, Adwoa Aboah či Jillian Hervey a sprevádzala ich hudba vo forme skladby She's a Lady prespievanej duom Lion Babe. Propagačný spot nájdeš nižšie a do komentára kľudne napíš, čo si myslíš o tejto problematike ty. 

Pre viac informácií zo sveta módy sleduj Restyler

Domov
Zdieľať
Diskusia