Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2016, 14:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Marco Verratti z PSG je absolútnym majstrom Water Bottle Flip Challenge. Vo včerajšom zápase proti Arsenalu to len potvrdil

ŠPORT PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Marco okrem klasicky výborného výkonu stihol ešte predtým zaujať divákov aj niečím iným.

Včera večer sa konečne začal nový ročník Ligy majstrov, ktorú naposledy vyhral Real Madrid a už teraz sme zvedaví, kto sa bude radovať na konci tohto. Už prvý deň sme videli mnoho zaujímavých zápasov, Barcelona či Bayern si schuti zastrieľali, rovnako vyhral aj Hamšíkov Neapol a šláger kola medzi PSG a Arsenalom skončil remízou 1:1, keďže Cavani si povedal, že aj jeden bod domácim stačí.

V poslednom menovanom zápase sa dokonca aj červenalo na oboch stranách, keď po druhých žltých kartách po vzájomnej potýčke opustili ihrisko Giroud a Verratti, no taliansky futbalista okrem klasicky perfektného výkonu stihol ešte predtým zaujať divákov aj niečím iným. Ešte niekedy na začiatku leta bola na Facebooku výzva s názvom Water Bottle Flip Challenge, ktorej cieľom bolo hodiť fľašu plnú vody na stôl tak, aby dopadla ,,na stojáka" na rovnú plochu stola. Desaťtisíce ľudí sa s touto výzvou trápili, no Marco je v tejto výzve absolútnym majstrom a dokonca sa ani nemusí pozerať, kam hádže fľašu. 10/10.

Domov
Zdieľať
Diskusia