Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 21:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Emily Ratajkowski opäť neváhala ukázať poprsie v provokatívnom videu. Modelka zažíva jedno z najlepších období jej života

REFRESHER EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Aj zopár sekúnd by jej stačilo na to, aby ťa zviedla.

Britská modelka Emily Ratajkowski zažíva v posledných týždňoch jedno z najlepších období svojho života. Neustále provokuje svojou dokonalou postavou na sociálnych sieťach, na galavečery a odovzdávania cien sa vydáva v odhaľujúcich šatách a najnovšie sa na internet dostalo aj video od tvorcu so španielskym názvom 24 Horas., kde sa toho nedozvieš veľa o modelkinom detstve, jej dospievaní či rodinných problémoch, ale povedzme si úprimne, koho to pri pohľade na ňu zaujíma? Emily opäť raz stavila na svoju charizmu a aj v niekoľkých sekundách, počas ktorých sa promenáduje v kratučkom tope odhaľujúcom spodnú čast jej pŕs a s pohárom v rukách, by ťa dokázala zviesť a položiť na kolená azda jediným pohľadom. A to by nebola Emily, aby nám na záver nedopriala ešte aj pohľad na jej odhalené prsia. Ak si klikol na článok o britskej modelke, určite nezabudni prezrieť aj starší obsah spojený s ňou, ktorý sa objavil na našom webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia