Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 21:25
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Beyoncé prerušila koncert, aby mohol jej choreograf požiadať jednu z tanečníc o ruku. Tá povedala áno

ZAUJÍMAVOSTI BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Žiadosť o ruku, na ktorú tanečnica Ashley nikdy nezabudne.

Svoje 35. narodeniny Beyoncé oslávila, a tak prišiel čas aj na pokračovanie Fomation Tour. To odštartovalo v americkom meste St. Louis, kde sa stala jedna krásna vec. Americká speváčka ukázala, že má srdce pre jej spolupracovníkov, keď choreografovi a kreatívnemu riaditeľovi oného turné Johnovi Silverovi pomohla s prevedením nezabudnuteľného zážitku pre jeho priateľku - s jedinečnou žiadosťou o ruku. Ako Yoncé spievala skladbu Single Ladies (Put a Ring On It), táto nahrávka bola pravdepodobne vybraná špeciálne pre daný moment, niekde v strede sa zastavila a na scénu prišiel John. 

Potom, čo dostal do rúk mikrofón, vykročil ku svojej partnerke, ktorou je tanečnica Ashley Everett, pracujúca tiež pre Queen B, objal ju a po pár slovách si kľakol na kolená. V tom momente všetci vedeli, čo príde a bola to nádherná chvíľa. Na otázku, či si ho vezme, odpovedala so slzami v očiach áno, čo spustilo oslavu. Po niekoľkých pusinkách a objatiach sa John z pódia vytratil, Beyoncé zagratulovala budúcej manželke a show mohla pokračovať. Na toto Ashley určite nikdy nezabudne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia