Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2016, 23:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Američania žasli nad skvelými funkciami nového iPhonu 7, aj keď v skutočnosti držali svoj starý mobil v inom obale. Zdal sa im ľahší aj rýchlejší

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Ako ľahko okabátiť ľudí na ulici.

Americký moderátor Jimmy Kimmel sa okrem iného preslávil aj sériami videí s názvom First Look, kde vyšle svojich kolegov do ulíc s najnovším kusom elektroniky alebo najnovšími topánkami a nechá ľudí ohmatať a vyskúšať si ich. Pravdou však je, že ľudia netestujú žiadne novinky, ale iba staré telefóny či najlacnejšie topánky, aké sa dali zohnať a v poslednom videu o iPhone 7 to dotiahol ešte o úroveň vyššie. Namiesto toho, aby ľuďom podstrčil do ruky starý iPhone, jeho kolegovia len zobrali z rúk testovaného človeka jeho súčasný mobil, za chrbtom ho vyleštili, vložili do nového obalu a predstavili mu ho ako horúcu novinku.

Aby ľudia neboli podozrievaví, povedali im, že všetky dáta sa automaticky presunú zo starého mobilu do nového, takže sa nemusia báť, že by o niečo prišli. Nikoho netrápilo, že by nový iPhone nemal mať 3,5-milimetrový jack, všetci jednoznačne tvrdili, že ide o rýchlejšie zariadenie, fotografie sú ostrejšie a aj displej vyzerá oveľa lepšie. Dokonca sa im podarilo predať starý mobil v novom obale aj dvom ženám za 50 dolárov. Tie vybrali bankovky z bankomatu, respektíve z peňaženky a nemohli uveriť tomu, akú skvelú ponuku práve dostali na ulici. Úsmev im na tvárach zamrzol až po tom, čo zistili, že si kúpili svoj starý mobil.

Domov
Zdieľať
Diskusia