Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2016, 13:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ben Affleck si po 4 rokoch sadol za režisérsku stoličku. Jeho gangsterka vyzerá v prvom traileri skutočne geniálne

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Čakanie na premiéru Live by Night bude nekonečné!

O gangsterke Live by Night sme vás už párkrát informovali, no nikdy sme nechýrili nadšením, aj keď sme vedeli, že to bude režírovať Ben Affleck. Snímka sa dočkala odkladu a kvôli povinnostiam u Warnerov, a to konkrétne s DC, sme sa báli, že Affleckovi nedostatok času vážne uškodí. Po prvom traileri sa však zdá, že všetky obavy sú zbytočné a my sa celkom možno dočkáme jedného z najlepších gangsterských filmov posledných 5 rokov, ak nie rovno celej dekády. Trailer sľubuje originálnu akčnú žánrovku s množstvom zaujímavých postáv, skvelých scén a krásnych žien. Ostáva už len dúfať, že Affleck si to ošéfoval na minimálne tak vysokej úrovni, ako The Town či Argo. Na režisérsku stoličku sa totiž posadil po 4 rokoch. Každý bral Live by Night ako generálku pred Batmanom, avšak, ak máme byť úprimní, momentálne sa na túto dramatickú záležitosť tešíme oveľa viac. 

Snímka sa natočila podľa predlohy Dennise Lehanea (Gone Baby Gone) a pojednáva o čiernej ovci rodiny, synovi policajného kapitána. Ten sa na počiatku 20. rokov minulého storočia zapletie do organizovaného zločinu, z ktorého niet úniku. Joe si život počas prohibície náramne užíva. Ako gangsterovi mu nechýba nič. Krásne ženy, peniaze, zbrane, alkohol. Časom si však uvedomí, že nejde o až tak ružový život, ako sa na začiatku zdalo. Stane sa terčom zrady, ale aj nábojov. Počas prohibície jednoducho nebolo komu dôverovať a Joe sa pohyboval na veľmi tenkom ľade. Zápletka vyzerá sľubne, trailer je úžasný, no a okrem Afflecka a ostatných ruku k dielu priložil aj DiCaprio, ktorý snímku produkuje. Je sa skutočne na čo tešiť. 

Okrem Afflecka v hlavnej role uvidíme aj hercov, ako napríklad: Elle Fanning, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Messina či Chris Cooper. Affleck si okrem hlavnej postavy a réžie napísal aj scenár, takže pevne veríme, že mu to vyjde aj tentoraz a dočkáme sa strhujúceho kino zážitku. Ben mal ešte pred premiérou BvS dosť hejterov, ktorí ignorovali jeho filmárske zručnosti a talent na scenáre, po stvárnení Batmana sa však čoby švihom čarovného prútika mnohí uvedomili a očakávajú od neho veľké veci (akoby doteraz žiadne nevykonal). Premiéra je naplánovaná na 20. október 2017. 

Ben Affleck si po 4 rokoch sadol za režisérsku stoličku. Jeho gangsterka vyzerá v prvom traileri skutočne geniálne

Domov
Zdieľať
Diskusia