Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2016, 18:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zbaliť peknú slečnu na ulici sa dá vďaka sebavedomiu, milým slovám a správnym otázkam. Video ťa presvedčí, že to netreba preháňať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jednoduchá otváracia fráza dokáže otvoriť tvoju cestu do ženského srdca.

Koľko internetových tvorcov sa už pokúšalo zaujať divákov všemožnými sociálnymi experimentmi, v ktorých boli ochotní spraviť čokoľvek, aby na ulici zbalili sympatickú slečnu a získali jej číslo? Množstvo podobných videí obsahuje zábery s dopredu dohodnutými reakciami a ľudia potom nechápu, kam sa to náš svet rúti, keď človek dokáže zbaliť ženu na totálne hlúpu hlášku či drahé oblečenie alebo auto. Kanál ThatWasEpic sa od bežných kanálov plných baliacich videí odlišuje najmä tým, že jeho majiteľ Juan kašle na extrémy a do ulíc vyráža iba s úsmevom na tvári a dostatočne vysokým sebavedomím. Ku slečnám potom pristupuje s jednoduchou frázou "páčiš sa mi" a keď k tomu pridá milú tvár a zopár hrejivých slov, telefónne čísla získava ako na bežiacom páse. Pri balení žien v uliciach podľa neho nejde o to, aby človek ženu akokoľvek ohuroval, pretože ju stačí iba osloviť v tom správnom momente, zasypať ju otázkami a komplimentmi a potom už len čakať na výsledok, nech už je pozitívny či negatívny. 

Aby si nikto nemohol myslieť, že Juanove reakcie od ľudí sú dohodnuté či zaplatené,

pridal aj nezostrihanú verziu videa, kde sám uvidíš, čo všetko treba pre zbalenie slečny urobiť a aj to, že úspech sa nedostaví zakaždým. 

Domov
Zdieľať
Diskusia