Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2016, 18:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Tomáš Tatar si strihol zopár vtipných scén s tvorcom Matejom Zrebným. Vzniklo z toho podarené video so súbojom priamo z Dubnice

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO TOMÁŠ TATAR
Uložiť Uložené

Náš hokejista je veľký pohoďák.

Slovenský tvorca Matej Zrebný nepatrí na Refresheri medzi nové tváre, keďže jeho tvorba sa na našom webe objavila už niekoľkokrát a s rastúcou popularitou si môže dovoliť spolupracovať s čoraz zvučnejšími menami. Vo svojom novom videu pritom zarúbal vysoko, keď si zopár scén strihol s hokejistom Tomášom Tatarom priamo v Dubnici nad Váhom, odkiaľ Tomáš pochádza. Miestom, kde sa natáčal špeciálny dubnický zápas sa stala miestna posilňovňa a aj keď sa Tomáš snažil ako mohol, na Matejove zručnosti mu to jednoducho nestačilo. Nenechaj sa však odradiť nebojácnym názvom videa, pretože ťa v ňom nečaká žiadna surová bitka Mateja s Tomášom, ale iba niekoľko tréningových rituálov a potom zápas v hre, ku ktorej má náš hokejista najbližšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia