Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2016, 15:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tretí a zároveň predposledný víkend s Dalybom prebiehal na Hip Hop Kempe v Hradci Králové aj na miestnej skate súťaži

REFRESHER DALYB
Uložiť Uložené

Koncept zaujímavých párty pokračuje a tentokrát sa chalani opäť vybrali na českú pôdu, kde predviedli to, čo im ide najlepšie.

Podobných článkov sme vám za posledný mesiac priniesli už pomerne dosť, a tak predpokladám, že už drvivá väčšina z vás veľmi dobre vie, o čo ide. V krátkosti, DJ a producent Dalyb v spolupráci s FCK THEM a Jägermeisterom cestuje malými aj veľkými mestami Československa a na vopred neznámych lokalitách rozbieha ilegálne párty. Tie sa zvyčajne konajú na parkoviskách či vytipovaných spotoch, ktoré by mohli byť atraktívne pre mladých ľudí. Niekto si možno povie, že za bieleho dňa a pod holým nebom nebude možné ľudí prilákať, no opak je pravdou. Táto urban kultúra má už aj v našich končinách veľkú silu a dokazuje to aj týmto spôsobom. V poradí tretí ONE WEEKEND WITH sa odohral v Hradci Králové, kde Dalyb odohral párty pri jazere a ďalší deň sa zastavil na miestnej skate súťaži. Celý víkend sa niesol v duchu festivalu Hip Hop Kemp, ktorý je najväčším hiphopovým sviatkom v strednej Európe. Za FCK THEM ovládli hangár Kempu aj ZAYO a Gleb. 

Tento koncept mejdanov má ľuďom, ktorí neprestávajú loviť, dať možnosť zabaviť sa netradičnejšie, ako sú zvyknutí. Taktiež môžu objaviť čaro rôznych lokalít, na ktorých by párty vôbec nečakali, a tie sa samozrejme nezaobídu ani bez ľadovo namrazeného Jägermeistera.

Domov
Zdieľať
Diskusia