Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2016, 16:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Skupina mužov v areáli CERN naoko dobodala ženu pri okultnom rituáli. Uťahujú si z teórií, že CERN ovládajú ilumináti?

ZAUJÍMAVOSTI ŠVAJČIARSKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Nevhodný žartík v Európskej organizácii pre jadrový výskum.

Európska organizácia pre jadrový výskum, ktorú zrejme poznáš skôr pod skratkou CERN, patrí medzi najznámejšie a najaktívnejšie výskumné organizácie na starom kontinente a aktívne sa zaoberá výskumom fyzikálnych častíc a ich vlastností. Jej obrovské podzemné sídlo sa rozlieha pod švajčiarsko-francúzskymi hranicami a okrem toho, že z tejto organizácie vzišlo už množstvo dôležitých objavov a nových poznatkov o tom, ako funguje hmota, niektorí ľudia na internete ju často označujú za projekt v rukách iluminátov. Prostredníctvom organizácie CERN vraj vysielajú rôzne signály, manipulujú masy a pripravujú v nej plán pre nový svetový poriadok a zrejme tieto konšpiračné teórie inšpirovali partiu vedcov, ktorá priamo v jej areáli zinscenovala okultnú vraždu.

O iluminátoch sa už roky hovorí ako o tajnom spolku ochotnom obetovať počas svojich satanistických rituálov aj ľudské životy kvôli tomu, aby sa naplnil ich plán svetovej dominancie a presne to mohli ľudia koniec koncov sledovať na krátkom videu. Skupina mužov oblečená v tmavých plášťoch priviedla priamo pred sochu hinduistického boha Šiva ženu, ktorú potom podľa záberov okultne obetovali tým, že ju dobodali. Krátko po tom, čo muž začal ženu bodať, sa nahrávajúci človek rozhodol utiecť a všetko by možno vyzeralo uveriteľne, avšak do areálu CERN sa vedia dostať iba vedci s udeleným prístupom a povolením. Nevinný žartík preto CERN okamžite začal vyšetrovať a keď sa príde na to, kto za ním stojí, tak skoro sa zrejme do najmodernejšieho výskumného laboratória nedostane. A čo keď o žartík nešlo a CERN sa týmto spôsobom iba snaží zakryť fakt, že ho naozaj ovládajú ilumináti?

Domov
Zdieľať
Diskusia