Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2016, 12:25
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Slovensko čakajú majstrovstvá v elektronických športoch. Kedy sa spustia registrácie?

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Onedlho budú horieť klávesnice.

Už čoskoro sa u nás zabojuje o prestížny e-sport titul, kde sa víťazi stanú oficiálnymi majstrami Slovenska. Podujatie organizujú ľudia, ktorí stoja za úspešným turnajom Y-Games, a preto je možné očakávať vyšší štandard. Samozrejme, na všetky podstatné nedostatky z poslednej akcie sú už pripravené preventívne opatrenia, aby sa tak organizátori podobným situáciám v blízkej budúcnosti spoľahlivo vyhli. Aké nás teda čakajú vylepšenia?

"Prioritou číslo jeden je pre nich správne nastavenie siete, preto oslovili najlepšie firmy na trhu, ktoré sa postarajú o zabezpečenie siete. Hráčom vedia organizátori aktuálne poskytnúť najrýchlejší a najstabilnejší internet, s akým sa môžu na podobných akciách stretnúť, s rýchlosťou až do 10GB/s. Pripomienky hráčov si organizátori zobrali k srdcu a ešte viac doladili herné systémy. Pre hráčov CS:GO majú dokonca pripravený profesionálny tím administrátorov, ktorí majú za sebou množstvo veľkých turnajov na Slovensku, ale aj v zahraničí."

Slovensko čakajú majstrovstvá v elektronických športoch. Kedy sa spustia registrácie?
Slovensko čakajú majstrovstvá v elektronických športoch. Kedy sa spustia registrácie?

Medzi novinkami je napríklad akcia, vďaka ktorej hráči získajú zľavu v takej sume, akú dali za registráciu. Tú si potom môžu uplatniť pri nákupe v obchodoch TPD. Pri súboji o titul majstra čakajú súťažiacich aj finančné či vecné ceny v celkovej hodnote až cez 7-tisíc eur. Dôležité ale je, že čím viac ľudí zrealizuje registráciu (20% z ceny štartovného), tým viac hodnota cien narastie, takže tá zatiaľ nie je konečná. A počítať môžeme aj s MČR bodami. Program pre návštevníkov (lístky tu) pozostáva z rôznych aktivít, ako je napríklad cosplay. Rovnako uvidia známych YouTuberov, streamerov a ďalšie veľké mena e-sportu.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch začnú 1. a skončia 2. októbra 2016, pričom registrácie spustia už 18. augusta, teda o pár dní. A miesto? Priestory STU v Bratislave, konkrétne v budove Fakulty informatiky a informačných technológií. Viac detailov nájdeš na webe y-games.sk.

Slovensko čakajú majstrovstvá v elektronických športoch. Kedy sa spustia registrácie?
Domov
Zdieľať
Diskusia