Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2016, 16:26
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Dvojičky premenili momenty zo sex nahrávky Kim Kardashian na umenie. Obraz predali aj Pornhubu

ZAUJÍMAVOSTI UMENIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Dobre známe video Kim Kardashian a Ray J-a sa sa stalo základom umeleckej tvorby dvojičiek Lexi a Allie, ktoré z neho namaľovali rôzne scény.

Človek s nadaním pre maľovanie môže svoju tvorbu orientovať rôznymi smermi, často aj tými bizarnejšími. Výborným príkladom tohto tvrdenia sú dvojičky Lexi a Allie Kaplan z Los Angeles, ktoré sa narodili so spomínanou zručnosťou. Hoci maľujú už dlhšie a internet prekvapili už predtým, podarilo sa im to opäť, a to vďaka novo predstaveným maľbám. A čo je na nich také šokujúce, prípadne zaujímavé? Pravdepodobne vieš o tom, že Kim Kardashian pred niekoľkými rokmi natočila sex tape so svojím vtedajším priateľom Ray J-om. Sestry si vybrali práve toto video ako hlavný zdroj inšpirácie, keďže maľujú priamo zábery z neho. Namaľovali ich hneď niekoľko a tento súbor malieb nazvali Make Me Famous. Svoje výtvory nakoniec predviedli aj verejnosti v pop-up galérii, ktorú otvorili. Jeden obraz odtiaľ si za údajne lukratívnu čiastku zakúpila spoločnosť Pornhub.

Kim Kardashian však nie je jediným človekom, ktorého takto zobrazili. Medzi inými namaľovali aj Paris Hilton, Melaniu Trump či svoje prsia a zadky. Na dievčatách je vidieť a počuť, že sú dosť uletené a slovo zábrany v ich slovníku nie je zrovna frekventované. Ako sa na vlastné obrazy pozerajú Allie a Lexi sa dozvieš vo videu nižšie, kde nájdeš aj samotné maľby. Či už hodnotíš podobné diela kladne alebo záporne, uznávame, že dvojičkám sa podarilo opäť získať pozornosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia