Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2016, 16:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Harlemský nepriestrelný hrdina Luke Cage láme kosti v úchvatnom traileri pre nový seriál od Netflixu

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Aj vy ste si mysleli, že Luke Cage nemá šancu zaujať, ako Daredevil? Nuž, mýlili ste sa rovnako, ako my.

Budeme k vám úprimní, Cageovi sme neverili tak veľmi, aby sme sa na neho veľmi tešili. Teda, nie všetci. Predsa len, ide o obyčajného siláka, ktorému nechcete vraziť, inak si zlomíte ruku, no a ani obyčajné náboje mu neublížia. Podľa dnešného traileru to však vyzerá na veľmi kvalitný materiál, aký nám Netflix posiela už spravidla. Prestrelky, skvelé akčné pasáže, humor, rapový soundtrack, známe postavy z predošlého sveta The Defenders, lákavý záporák a množstvo ďalšieho. Veď sa presvedčte sami upútavkou nižšie. 

Záporáčku politickej dejovej zápletky si zahrá Alfre Woodard. Tá by mala zosobniť postavu Mariah Dillard, miestnu političku, ktorá cíti, že jej pozícia je ohrozená Lukeovou prítomnosťou. Taktiež by mala byť príbuzná hlavného záporáka, ktorým je Cottonmouth. Cottonmouth je miestny drogový kráľ, úhlavný nepriateľ Lukea Cagea, ktorý tiež oplýva nadľudskou silou, vyzná sa v jedoch a má ostré kovové zuby. Do tejto roly obsadili Mahershala Aliho (The Curious Case of Benjamin Button, The Hunger Games: Mockingjay, House of Cards). V seriáli uvidíme aj hercov ako Simone Missick (A Taste of Romance), Theo Rossi (Cloverfield, CSI:Miami, Grey's Anatomy) a Frank Whaley (Pulp Fiction, The Twilight Zone, Vacancy, House). 

Seriál ale nebude len o veľkých svaloch. Zasiahneme aj do politiky, viď komentár hlavnej hviezdy Mikea Coltera. 

„Máme tu nielen politikov, ale aj veľa pochybných postáv, ktoré operujú na opačnej strane práva. Čo robia? To vám neprezradím, ale stáva sa z toho situácia, kedy na scénu prichádza mnoho ľudí snažiac sa Harlemu pomôcť. Myslia si, že ich záujmy sú tými najlepšími záujmami pre štvrť, no poháňa ich chamtivosť, sebeckosť a niekedy sú jednoducho príliš krátkozrakí. To, čo robia, môže práve naopak poškodzovať komunitu."

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

V tomto momente prichádza na scénu Luke. Lukea nemotivuje žiadna zo spomínaných vecí. Je to poriadne inteligentný chlapík, ktorý načúva ľudom a berie si ich rady k srdcu. Uvedomuje si tiež, že plány istých jedincov nemusia byť v konečnom dôsledku vôbec dobré, a preto zasahuje. Zasahuje, pretože vie, že sa deje množstvo zlých vecí a veľa ľudí prišlo o zdravie či život. Je jediný, kto tomu môže zabrániť, lebo policajné zložky nemusia byť stále najschopnejšie či najčistejšie. Bez toho, aby som zasiahol do väčších detailov iba potvrdím, že Luke bude musieť povstať a byť chlap na správnom mieste." Luke Cage získal nadľudskú silu a hlavne nezraniteľnú kožu po tom, čo absolvoval nepodarený experiment. Náhle sa stáva utečencom, snažiac sa napraviť chyby minulosti. Netflix vydá všetkých 13 epizód 30. septembra.

Harlemský nepriestrelný hrdina Luke Cage láme kosti v úchvatnom traileri pre nový seriál od Netflixu
Domov
Zdieľať
Diskusia