Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2016, 12:33
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Skrillex, Rick Ross a Jared Leto ako Joker ovládajú podsvetie v Miami v klipe na skladbu zo Suicide Squad

HUDBA JARED LETO RICK ROSS
Uložiť Uložené

Podarený klip, v ktorom sa okrem iného trio plaví na lodi, dopĺňa už tak dobrú skladbu.

Film Suicide Squad naplno udrel aj v našich kinách, recenziu naň si môžeš prečítať tu. Teraz tu však nie sme kvôli samotnej snímke, ale skôr kvôli jej soundtracku. Na ňom sa totiž objavuje skladba Purple Lamborghini, odkazujúca na Jokerove auto, ktorú dali dokopy Skrillex a Rick Ross. Prvý menovaný sa postaral o úderný inštrumentál, zatiaľ čo Rozay spoľahlivo doručil výborné riadky. Zvukovo je pieseň naozaj dobrá, istotne patrí medzi to najlepšie zo soundtracku oného filmu. Videoklip ju však posúva na úplne novú úroveň.

Vizuál nás vezme do prostredia mesta Miami a okrem oboch autorov songu sa v ňom objavuje aj samotný Jared Leto ako Joker v plnom nasadení. Trio si to nasmerovalo do striptízového klubu, kde Joker premýšľa nad svojím zločinným plánom. Následne sa akcia presúva na ulice, kadiaľ sa Rick, Skrillex a Joker presúvajú pomocou vyzdobených automobilov s peknými ženami na zadných sedadlách. Na chvíľu sa na záberoch mihnú aj policajti, avšak tentoraz gangstrom nestačia. Highlight však prichádza ku koncu. Zločinecká trojica nastúpi na luxusnú loď a plaví sa do prístavu, pričom Joker strúha jeho legendárny smiech, ktorý má jednoducho svoje čaro. Klip z dielne Colina Tilleyho si prezri nižšie. Škoda len faktu, že chýba to purpurové Lamborghini. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia