Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2016, 10:28
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Cara Delevingne kedysi rozmýšľala o samovražde, no problémy prekonala a na nových fotkách vyzerá skvele

REFRESHER CARA DELEVINGNE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Mladosť vie byť ťažká, čo spoznala aj Cara Delevingne. Modelka a herečka o tom porozprávala pre časopis Esquire, pričom pripojila aj zopár fotografií.

Mladosť dokáže priniesť rôzne problémy, s ktorými sa s malým množstvom životných skúseností často nevieme vhodne vysporiadať, a tak sa cítime nešťastne, čo môže vyvrcholiť aj do oveľa horších myšlienok. Svoje o tom vie aj modelka a herečka Cara Delevingne, ktorá prezradila, že keď bola teenagerka, rozmýšľala o samovražde, nemala sa rada, všetko, od hormónov až po školu, sa na ňu sypalo a ona to jednoducho nezvládala. "Nechcela som viac existovať. Chcela som, aby sa každá molekula v mojom tele rozpadla. Chcela som umrieť." O tejto citlivej téme sa britská kráska vyrozprávala magazínu Esquire, kde navyše odhalila niečo aj o tom, ako stratila panenstvo. Celý rozhovor si môžeš prečítať tu

Ako tomu už býva zvykom, k podobným rozhovorom sa fotia aj sprievodné fotografie a inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Chameleón Cara Delevingne sa na nich ukazuje v pomerne nežnom svetle, pričom odhaľuje jej vydarenú postavu, ktorú na niektorých záberoch nič nezakrýva. Fotky sú čiernobiele a pánsku časť nášho publika určite potešia. Prezrieť si ich môžeš všetky nižšie. Mohlo by ich byť aj viac, všakže. 

Am #caradelevingne

Fotka uverejnená používateľom @caradelez,

Dead with these #caradelevingne

Fotka uverejnená používateľom @caradelez,

I #caradelevingne

Fotka uverejnená používateľom @caradelez,

Domov
Zdieľať
Diskusia