Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2016, 13:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Príbeh Harryho Pottera je po 8. časti definitívne ukončený. Plánuje však Rowlingová skúmať čarodejnícky svet aj naďalej?

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

J. K. Rowlingová to dala jasne najavo. S Harrym sa s určitosťou lúčime.

Po Harry Potter and the Cursed Child, divadelnej hre, ktorá sa prerobila aj do knihy, sa už s Harrym navždy lúčime. J. K. Rowlingová to defnitívne potvrdila, čím rozosmutnela množstvo svojich fanúšikov. Dôležité však je, že s čarodejníckym svetom ešte zďaleka nekončíme, ale to je vám asi jasné. Na Pottermore sa univerzum rozširuje na pravidelnej báze, pribúdajú rôzne príbehy a poviedky, filmový svet sa rozšíri o trilógiu Fantastic Beasts and Where to Find Them a sme presvedčení, že ani tam neskončíme. Za všetkým hľadaj peniaze, budú sa teda písať knihy, scenáre a natočia sa ďalšie filmy. Aspoň dovtedy, kým to bude taká zlatá baňa. Uvidíme, koľko v novembri prinesie do kín Redmayne čoby Newt Scamander. Ste radi, že Rowlingová už navždy dáva Harrymu pokoj, alebo by ste boli radšej, keby jeho príbeh pokračoval?

Príbeh Harryho Pottera je po 8. časti definitívne ukončený. Plánuje však Rowlingová skúmať čarodejnícky svet aj naďalej?
Domov
Zdieľať
Diskusia