Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2016, 13:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dostal cestu okolo sveta zadarmo, aby chytil všetkých Pokémonov špecifických pre jednotlivé regióny. Nick Johnson žije svoj sen

TECH POKÉMON
Uložiť Uložené

Vďaka Pokémon GO si obzrie celý svet.

Len pred niekoľkými dňami sme ťa oboznámili s tým, že Pokémon GO už získal prvého hráča, ktorému sa podarilo chytiť všetkých 142 dostupných Pokémonov. Na konci článku sme ťa navnadili na to, že rekordér Nick Johnson sa chystá aj na ostatné kontinenty chytiť posledných troch Pokémonov špecifických pre jednotlivé oblasti a jeho sen sa naozaj stáva skutočnosťou vďaka štedrým sponzorom.

Keďže Mr. Mime sa dá chytiť iba v Európe, Kangaskhan v Austrálii a Farfetch’d v Ázii, Nick sa chcel zviezť na popularite tejto mobilnej aplikácie a s pomocou spoločností Expedia.com a Marriott Rewards sa mu to aj skutočne podarilo. Nick teda navštívi Paríž, odtiaľ prejde do Hongkongu a svoj výlet zakončí v Sydney. V každom meste strávi približne 24 hodín a ako sám hovorí, nejde sa spoliehať na žiadne stránky schopné ukázať mu presnú pozíciu potrebných Pokémonov, radšej sa už začal angažovať v miestnych Pokémon GO komunitách a verí, že mu domáci hráči pomôžu s nájdením európskeho, ázijského a austrálskeho Pokémona. Na oplátku za to, že jeho pobyty v hoteloch a lety bude mať zaplatené spomínanými spoločnosťami sa na zopár dní stane prispievateľom na blog na stránke Expedia.com a rovnako tak sa bude musieť zúčastniť niekoľkých rozhovorov pre médiá, čo je však minimálna daň za to, že si bude môcť naplniť svoj Pokédex až do prasknutia a ešte si potom užiť aj zopár dní dovolenky so svojou partnerkou v Tokiu.

Dostal cestu okolo sveta zadarmo, aby chytil všetkých Pokémonov špecifických pre jednotlivé regióny. Nick Johnson žije svoj sen
Domov
Zdieľať
Diskusia