Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2016, 9:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Za 30 eur vyhral v internetovej tombole dovolenkový rezort na exotickom ostrove v Mikronézii. Jeho majitelia ho nechceli predať milionárovi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Výhra v tombole na úrovni.

wObyčajný Slovák by vo svojom živote pravdepodobne nikdy nezarobil dostatok peňazí na to, aby si mohol dovoliť kúpiť súkromný ostrov alebo len jeho časť v podobe celého dovolenkového rezortu. Uvedomoval si to aj Doug Beitz so svojou manželkou Sally, ktorí dlhé roky vlastnili svoj rezort s názvom Kosrae Nautilus Resort na neveľkom ostrove s rovnomenným názvom Kosrae v Mikronézii.

Za 30 eur vyhral v internetovej tombole dovolenkový rezort na exotickom ostrove v Mikronézii. Jeho majitelia ho nechceli predať milionárovi
Zdroj: mashable

Obaja manželia sa už chceli so svojimi životmi pohnúť trošku ďalej, a tak v apríli svetu oznámili, že ak si človek kúpi lístok do tomboly za približne 32 eur, bude mať šancu vyhrať rezort. Podmienili to minimálnym počtom predaných lístkov 55-tisíc, čo sa nakoniec aj podarilo a okrem toho, že za sebou zanechávajú svoje dlhoročnú prácu, neodchádzajú s prázdnymi rukami, keďže zarobili čosi viac ako 1,7 milióna eur. Šťastným výhercom sa teda stal zatiaľ anonymný chlapík vystupujúci iba ako Joshua a je už len na ňom, ako s rezortom naloží. Môže ho prevzať hneď, alebo sa nechať najskôr zaučiť a začať mu šéfovať až po pár týždňoch. Keby si ešte stále nechápal, prečo vlastne manželia jednoducho svoj rezort nepredávali cez realitnú kanceláriu, potom ti musíme prezradiť, že nechceli, aby ho získal nejaký milionár, ktorý iba hľadal investíciu, ale túžili po tom, aby niekomu splnili sen a umožnili mu vlastniť dovolenkový rezort na exotickom ostrove, čo by sa mu inak určite nepodarilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia