Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2016, 9:54
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Slovák zobral 24-tisíc zápaliek a postavil z nich vežu, ktorú potom pôsobivo spálil. Ohnivé domino slávi na internete úspech

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ohnivé umenie aj v podaní Slováka.

Začiatkom apríla sme ti priblížili jeden z ďalších internetových fenoménov, ktorých sa ľudia rýchlo chytili. Išlo o najrôznejšie kreácie zo zápaliek, ktoré potom človek pred objektívom zapálil a divákovi umožnil vychutnať si toho ohnivé divadlo z bezpečia svojho domova. Na kanáli HTD sa tvorcom podarilo na svoje výtvory použiť tisíce zápaliek a keďže trendy postupne prichádzajú aj na Slovensko, chlapík z kanálu MN92 sa týždeň boril s tým, aby z 24-tisíc zápaliek vytvoril dostatočne vysokú vežu. Samozrejme, že keď ju po siedmich dňoch dokončil, nezostávalo mu už nič iné, ako ju zapáliť a potom sa nechať unášať spaľujúcim teplom a ohnivým divadlom, v ktorom sa strácala jeho práca.

Domov
Zdieľať
Diskusia