Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Matúš Moravčík
20. júla 2016, 15:29
Čas čítania 0:00

Slovákov najviac zaujíma dostupnosť domény kok*t.sk. Čo o nás ešte prezrádzajú štatistiky?

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Vtipné alebo skôr smutné?

Z času na čas sa objaví infografika, ktorá nás nielen dobre informuje, ale i zaručene pobaví. A za takú môžeme bez akýchkoľvek pochýb práve teraz označiť aj čerstvý kúsok od známej slovenskej spoločnosti WebSupport, kde sú uvedené naozaj zaujímavé detaily o Slovákoch a ich činnosti na internete. Čo sa týka napríklad skúšania dostupnosti voľných domén, tak najviac pokusov zaznamenali s kok*t.sk, druhé miesto patrí amazon.sk a tretie zase overovaniu dostupnosti domény google.sk. Najviac slovenských používateľov internetu navštevuje web stránky v rozpätí jednej večernej hodiny - zhruba od ôsmej do deviatej. Najmenej nadránom, konkrétne od druhej do piatej. Najväčšie množstvo web stránok vzniká v Bratislavskom kraji a najmenej v Banskobystrickom. A niekoho taktiež určite pobaví názov najdlhšej slovenskej domény, ktorá je nastroje-na-zlepsovanie-konkurencieschopnosti-vyrobnych-podnikov.sk. Viac zaujímavostí nájdete v infografike, ktorá vznikla na základe dát WebSupportu.

Slovákov najviac zaujíma dostupnosť domény kok*t.sk. Čo o nás ešte prezrádzajú štatistiky?

Infografika je vytvorená na základe dát od spoločnosti WebSupport, najväčšieho poskytovateľa hostingových riešení, ktorý prevádzkuje najrozsiahlejšiu časť internetových používatelov.

Domov
Zdieľať
Diskusia