Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2016, 12:05
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Cristiano Ronaldo ukázal svojú novú hračku. Radosť mu bude najnovšie robiť 1200-koňový Veyron

TECH BUGATTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Skutočne rozsiahly vozový park portugalskej hviezdy je po novom opäť o čosi väčší.

Nie je tomu tak dávno, čo sme vás informovali o tom, akými exkluzivitkami disponuje Cristiano Ronaldo vo svojich garážach. Len vďaka jeho instagramu sme mohli zistiť, že jeho automobilová zbierka nie je povesti popredného futbalistu vôbec nič dlžná, práve naopak, portugalský rodák rozhodne patrí k tým, čo si na štvorkolesové tátoše potrpia najviac. V uplynulých hodinách opäť prostredníctvom svojho oficiálneho instagramového účtu nechal svet vidieť jeho najnovší prírastok. Už podľa fotografií je asi každému z vás jasné, že ide o čierne Bugatti Veyron, teda jedno z vôbec najdrahších, najvýkonnejších a zároveň najrýchlejších vozidiel planéty. Bližšie informácie zatiaľ nepoznáme, súdiac podľa fotiek je však zrejmé, že je vo veci konkrétne novšie, faceliftované vyhotovenie s navýšeným výkonom, pričom s najväčšou pravdepodobnosťou ide o vyhotovenie Grand Sport Vitesse, čiže verziu s odnímateľným strešným panelom.

V reči čísiel sa bavíme super/hyperšporte s výkonom 1200 koní a 1500 N.m, ktorý pochádza z dieľne 8-litrovej W16-ky. Takto vybavený exemplár dokáže akcelerovať na stovku len za 2,6 sekundy, pričom maixmálna (elektronicky obmedzená) rýchlosť je 410 km/h. Jeho cenu je ťažké odhadnúť, keďže to pochopiteľne nie je úplne nové vozidlo, za čias jeho predaja sa však ceny pohybovali na úrovni okolo 2 miliónov €. Zaujímavosťou je, že s Ronaldom sa pritom už pár rokov dozadu hovorilo o tom, že vlastní iný Veyron, je teda otázne, do akej miery je to pravda. Čo však vieme isto je, že momentálne sa pýši, okrem iného, aj kúskami ako Audi RS6 Avant a S8, Ferrari 599 GTB Fiorano, Lamborghini Aventador LP700-4, Mercedes-Benz S 65 AMG Coupé, Porsche 911 Turbo S, Range Rover Sport SVR či Rolls-Royce Ghost.

The animal arrive

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Garage time. Soon your honor arrive✌✌✌✌

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domov
Zdieľať
Diskusia