Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2016, 21:24
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Justin Bieber či Nick Jonas vtipne sparodovali Kanyeho Famous video. V posteli si vymieňali komplimenty

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER KANYE WEST
Uložiť Uložené

Lepšie než originál to asi nie je, ale možno sa zasmeješ.

Kanye West vie ako šokovať svet, čo opäť raz potvrdil svojím videoklipom na skladbu Famous z albumu The Life of Pablo. Mohlo za to hlavne 12 nahých tiel celebrít ako napríklad Rihanna či Kim Kardashian, ktoré vedľa seba ležali v jednej veľkej posteli. Niektorých ľudí klip pobavil, iných, ako Ray J-a, pobúril, no každopádne rozvíril hladinu a bolo takmer isté, že sa ho niekto rozhodne sparodovať. Tým niekým sa v tomto prípade stalo BBC Radio 1, ktoré si navyše pozvalo Justina Biebera, Nicka Jonasa, Carly Rae Jepsen, Cheryl Fernandez-Versini a ďalších, aby boli nápomocní. 

Na rozdiel od Yeezyho vizuálu je toto krátke video SFW (safe for work), keďže sa prítomné celebrity, bohužiaľ alebo chvalabohu, nevyzliekli, ale ostali v posteli oblečení. A o čo v ňom ide? Všetko začína tým, že vedľa seba ležia Justin Bieber a Cheryl Fernandez-Versini a vymieňajú si komplimenty, teda lepšie povedané, JB ich najprv adresuje sebe, až potom 33-ročnej pôvabnej dáme. Takto sa v posteli striedajú dvojice, pričom každý nejakým spôsobom odkazuje na svoje piesne. Sleduj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia