Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2016, 17:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tuláčka Ellen Page kvôli peniazom a streche nad hlavou unesie dieťa a prehlási ho za svoje

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Snímka s názvom Tallulah, ktorú zastreší známa streamovacia spoločnosť Netflix, predstavuje prvé zábery prostredníctvom debutového traileru.

Pojem Netflix je v našich končinách pevne zakorenený už nejaký ten čas, a preto určite nikoho neprekvapí skutočnosť, že nás táto známa streamovacia spoločnosť pravidelne zásobuje často veľmi kvalitnými filmovými či seriálovými záležitosťami. A jedným z takýchto projektov by mohla byť aj originálna, zaujímavo vyzerajúca dráma s názvom Tallulah, ktorá sa dnes predstavuje vôbec prvými zábermi.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví Lu (Ellen Page - Inception, X-Men), mladú a nezávislú tuláčku, ktorá prežíva v dodávke. Jedného dňa sa však ocitne v situácii, kedy sa pri pohľade na nedbanlivú matku malého dieťaťa impulzívne rozhodne, že ho pred ňou jednoducho „zachráni“ a odíde s ním preč. Rozpačitá Lu ale potrebuje peniaze, poriadnu strechu nad hlavou a spočiatku vôbec netuší, čo má robiť. Nakoniec sa rozhodne navštíviť Margo (Allison Janney - Spy, seriál Masters of Sex), matku svojho bývalého priateľa, ktorej nahovorí, že práve ona je babkou odcudzeného dieťaťa.

O scenár spolu s réžiou sa postarala Sian Heder (seriály Orange Is the New Black a Men of a Certain Age) a okrem vyššie spomínaných herečiek sa vo filme objaví aj Tammy Blanchard, Zachary Quinto, John Benjamin Hickey či Uzo Aduba. Snímka Tallulah bude na Netflixe sprístupnená od 19. júla 2016. Dáte jej šancu? Nižšie priložený trailer totiž naznačuje, že by sme mohli dostať naozaj silný príbeh s prekvapivým rozuzlením.

Tuláčka Ellen Page kvôli peniazom a streche nad hlavou unesie dieťa a prehlási ho za svoje
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia