Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2016, 11:52
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sľúbená spolupráca Jay Z-ho a Futurea pre DJ Khaleda dorazila aj s videom. Sleduj I Got the Keys

HUDBA DJ KHALED JAY-Z
Uložiť Uložené

Na tento videosingel sme s očakávaním čakali a naše očakávanie sa dnes naplnilo. Je to podarená vec a Jay Z to opäť raz dvoma slohami ovládol.

V noci na dnes sa odohrali BET Awards, pred ktorými DJ Khaled ohlásil dátum vydania jeho albumu Major Key, ktorý je stanovený na 29. júla, a navyše sľúbil, že ihneď po skončení tejto ceremónie pustí do sveta očakávaný videosingel I Got The Keys. Očakávaný bol už len preto, lebo na ňom spoločne hosťujú Jay Z a Future, čo je pomerne veľká rarita. Khaled sa takisto nechal počuť, že ide o song, ktorý zbúra toto leto, takže sme čakali naozaj veľa. K tomu sa ešte pridali fotografie z natáčania vizuálu, na ktorých sa objavila polovica rap game.

Informácie o skladbe I Got the Keys začnem tým, že ju produkoval Southside zo zoskupenia 808-Mafia, pripravujúci inštrumentál charakteristickejší skôr pre Futurea než pre Hovu. Ten to ale, ako skúsený raper, zvládol ľavou zadnou a dvoma slohami, v ktorých opisuje svoj úspech či dáva shout-out Beyoncé, sa na I Got the Keys doslova zaskvel a ukázal, že stále zatieni takmer ktoréhokoľvek mladšieho rapera. Čo sa týka Future Hendrixa, jemu patrí na tomto tracku refrén, ktorý nesklamal a postaral sa o chytľavosť. Pieseň má, ako som už spomenul, aj väzenský sprievodný vizuál dostupný skrz Tidal. Pre tých, ktorí túto službu nemajú predplatenú, je nižšie video i z iného zdroja. To ale môže byť priebežne vymazané, preto odporúčame neotáľať. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia