Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2016, 16:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dame a Bekim predstavujú spoločný singel aj s videoklipom, v ktorom navštívili rómsku osadu na Fiate Multipla

HUDBA
Uložiť Uložené

Vtipný vizuál zo Šuleho dielne naozaj stojí za to.

V poslednej dobe sme sa dočkali pomerne veľkého počtu singlov aj spoluprác od rôznych interpretov, a tak si na svoje prišlo mnoho rapových fanúšikov. Dnes bude v tomto trende pokračovať dvojica Bekim a Dame, ktorá si pre nás pripravila novinku s názvom DESPERADO. Obaja chalani sú známi svojím pozitívnym prístupom k životu, takže je výber témy aj samotné spracovanie pochopiteľný a tiež podarený. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral Esso. Zároveň sme sa dočkali hneď aj videoklipu z dielne SULE DSGN, ktorý nám už neraz dokázal, že vie robiť vtipné vizuály, čo sa potvrdilo aj v tomto prípade. Ešte predtým, ako prejdeme k samotnému videoklipu si daj aj pár Šuleho slov k natáčaniu.

"Chodili sme k našim kamošom do osady každý deň a dohadovali klip. Úplne sa tešili. Sľúbili sme im alko-víno, nealko, slané, sladké veci aj oblečko. Samozrejme, že mali oči jak perá z gauča. Pár dní bolo veľmi pekne, dokonca až moc teplo, ale my musíme mať smolu. V deň natáčania začalo pekelne pršať. Stáli sme v daždi asi dve hodiny, teda podaktorí nie - Bekim. Ten sedel vo vyhriatej Multiple a čakali sme, kým prestane. Keďže neprestávalo pršať, dohodli sme sa, že to musíme presunúť, lebo takto sa točiť nedá a mne sa nechce držať kameru aj dáždnik zároveň.

Tým pádom som odniesol to pečené voňavé prasa, že nech si už dajú, šak my to cele aj tak doma nezjeme. Ako som im dal to 20 kilové prasa, bolo fuč bez ojebov asi za 3 a pol minúty. A ako naschvál prestalo pršať, tak sme začali točiť. Každých 5 minút príde k tebe dieťa, že "Daj euro, daj 6 euro". Na to si zvykneš za chvíľu. Inak veľmi milí ľudia, dokonca kvoli nám všetko upratali, vydrhli podlahy, pozametali a podobne."

Domov
Zdieľať
Diskusia