Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2016, 2:24
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Eddie Murphy bude Policajtom z Beverly Hills aj po štvrtýkrát. Ktorí režiséri film natočia?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Toto vôbec nemusí dopadnúť zle! Z Eddieho strany tu máme ochotu natočiť dobrý film a zo strany tvorcov veľa talentu, ktorý mu to môže zaručiť.

Už nejaký čas vieme, že najznámejší policajt z Detroitu dočasne pôsobiaci v Beverly Hills, Axel Foley, sa mal po štvrtýkrát vrátiť už v marci tohto roku. Vyskytli sa však rôzne problémy a budúcnosť projektu bola nejasná. Iba nedávno sa k nám však dostávali veľmi dobré správy. Zatiaľ čo pôvodný režisér Brett Ratner (X-Men: The Last Stand, Red Dragon) od projektu odstúpil, jeho miesto nahradili dvaja mladí režiséri Adil El Arbi a Bilall Fallah. Tí v našich kruhoch nie sú síce až takí známi, avšak v zahraničí sa presadili napríklad minulý rok na Torontskom medzinárodnom filmovom festivale, kde získali ocenenie za svoju gangsterskú drámu z ulíc dnešného Bruselu s názvom Black. Či sa budú robiť dodatočné prepisy scenára nevedno. Zatiaľ ostáva hlavným ten od dvojice Josh Appelbaum a André Nemec (Mission: Impossible - Ghost Protocol). Všetko je ale možné, keďže hlavná hviezda Eddie Murphy sa vyjadril, že scenár musí byť na vysokej úrovni, inak sa s filmom ďalej nepohnú, čo je pravda, keďže Eddie rolu opakovane odmietal, kým dostával odfláknutý scenár.

Eddie Murphy bude Policajtom z Beverly Hills aj po štvrtýkrát. Ktorí režiséri film natočia?
Zdroj: Photofest
Domov
Zdieľať
Diskusia