Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2016, 2:08
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Major Lazer a Travis Scott sa vybrali na cestu nocou plnú striptérok vo videoklipe Night Riders

HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Pecka, na ktorú poskytli slohy aj Pusha T, Mad Cobra a 2 Chainz, má konečne zodpovedajúci vizuál.

Elektronické zoskupenie Major Lazer má neskutočný čuch na hity, čo potvrdzujú pomaly každou skladbou z ich dielne. Na rôzne hudobné podklady totiž vedia vybrať tých vhodných hostí, ktorí trackom dodajú potrebný feeling. To sa stalo i pri piesni Night Riders z projektu Peace Is the Mission. Na nej hosťujú okrem Travisa Scotta, sprevádzajúceho nás skrz celý song, aj Pusha T, 2 Chainz a Mad Cobra. Všetci menovaní poskytli do temnejšie ladenej produkcie svoje podarené slohy a dokopy stvorili hit, fungujúci bravúrne na každej párty.

Hoci je Night Riders skladbou ešte z roku 2015, Major Lazer a La Flame sa rozhodli vrátiť ju späť do pozornosti hudobného sveta a to pomocou sprievodného videoklipu. Ten sa nesie v znamení noci, čo je logické hlavne vzhľadom na názov piesne. Bohužiaľ, neobjavuje sa v ňom kompletná zostava, keďže absentujú ako King Push, tak Tity Boi a Mad Cobra. Ich neprítomnosť sa snažila vynahradiť kopa svetiel, ohňa a tancujúcich sporo odetých dievčat. Vydaj sa nižšie na cestu nocou, na ktorú nezabudneš. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia