Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2016, 13:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ďalšie šialené video z natáčania potvrdzuje, že Rýchlo a zbesilo 8 bude plné praktických efektov a akčných scén

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do premiéry Fast 8 je to ešte pekne ďaleko, takže si vychutnajme aspoň to, čo máme k dispozícii. Napríklad tieto nové zábery.

Od zverejnenia nášho posledného článku ohľadom už v poradí ôsmej časti známej série Fast & Furious, ktorý sa týkal jedného šialene výbušného videa z Islandu, neubehlo ešte ani celých 24 hodín a vy sa môžete opäť raz pokochať ďalším skvelým kúskom z natáčania. Nižšie priložené zábery pochádzajú z Clevelandu (vo filme bude reprezentovať pravdepodobne New York) a aj keď majú iba niečo cez dvadsať sekúnd, ponúkajú pohľad, ktorý rozhodne stojí za to. Koniec koncov, posúďte sami. Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že režisér F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Negotiator) vsadí najmä na efekty praktické, čo rozhodne kvitujeme a držíme mu palce. Premiéra Fast 8 je momentálne naplánovaná na 14. apríla 2017.

A na záver ešte jedna spoločná fotografia.

Ďalšie šialené video z natáčania potvrdzuje, že Rýchlo a zbesilo 8 bude plné praktických efektov a akčných scén
Zdroj: facebook.com/Charlize Theron
Domov
Zdieľať
Diskusia