Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2016, 15:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Robert Downey Jr. natočí tretieho Sherlocka pravdepodobne ešte tento rok. Nebude to pritom jeho posledný film v sérii

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšia časť filmovej série o dobrodružstvách obľúbeného detektíva sa už pomaličky rysuje. Vráti sa popri hercoch v hlavných úlohách aj režisér Guy Ritchie?

Zatiaľ čo fanúšikovia seriálového Sherlocka s Benedictom Cumberbatchom a Martinom Freemanom momentálne čakajú na akékoľvek novinky ohľadom pripravovanej štvrtej série tohto jedinečného projektu, tak priaznivci známeho detektíva zo sveta filmu sa môžu začať radovať hneď teraz. Podľa najnovších informácií je totiž veľmi pravdepodobné, že natáčanie tretieho Sherlocka Holmesa, v ktorom určite nebude chýbať ako Robert Downey Jr., tak ani  Jude Law, by mohlo začať ešte tento rok. Novinky podobného charakteru sme vám síce priniesli ešte koncom apríla, vďaka nedávnemu rozhovoru s producentom Joelom Silverom však máme konečne aspoň nejakú predstavu o tom, čo môžeme očakávať:

Vyzerá to tak, že by sa mohlo natáčať už túto jeseň. Downey je za, ale hneď začiatkom roku 2017 ho čaká produkcia ďalšej Avengers snímky, takže sa to celé snažíme dať dokopy. Máme scenár, ktorý sa nám páči. Jude aj Robert sú k dispozícii a my dúfame, že to dokážeme. Ak sa všetko podarí, bude to skvelé, ak však náhodou nie, nájdeme si čas inokedy. No podľa všetkého by k tomu mohlo dôjsť už teraz.

Robert Downey Jr. natočí tretieho Sherlocka pravdepodobne ešte tento rok. Nebude to pritom jeho posledný film v sérii
Zdroj: Warner Bros.

Natáčanie ďalšieho komiksového prírastku do sveta MCU, a to konkrétne dvojdielnej tímovky s názvom Avengers: Infinity War, o ktorú sa po záležitostiach The Winter Soldier a Civil War opäť postará režisérske duo Russovcov, je síce naplánované na november 2016, ako je však v riadkoch vyššie spomínané, Robert Downey Jr. sa ho zúčastní až krátko po vstupe do nového roku, čím sa mu v poriadne nabitom kalendári vytvorí malý priestor. A práve ďalšie dobrodružstvo Holmesa spolu s Watsonom by mohlo túto medzeru využiť. Dočkáme sa však s príchodom tretieho dielu aj zavŕšenia trilógie? V zaujímavej odpovedi už zmieneného Silvera sa všetko dozviete:

Dúfam, že tretí film nebude posledným. Nemyslím si to. Veď koľko bondoviek sa už doteraz natočilo? S postavou môžeme pracovať dovtedy, kým ju máme k dispozícii. Nejde o koniec príbehu. Pokiaľ budú mať ľudia záujem, môžeme pokračovať. Záleží aj od rozhodnutia hercov. Ak to budú chcieť točiť ďalej, jednoducho im vyhoviete a idete do toho.

Tieto slová hovoria skutočne za všetko. V prípade, že všetko pôjde podľa predstáv a kamery sa zapnú ešte tento rok, mohli by sme tretieho Sherlocka vidieť už niekedy medzi koncom roka 2017 a začiatkom 2018. Mnohých z vás určite zaujíma, či sa k ságe vráti aj Guy Ritchie. Žiaľ, to je zatiaľ vo hviezdach. No jeho nadchádzajúca snímka Knights of the Roundtable: King Arthur sa v týchto chvíľach nachádza vo fáze post-produkcie a režisér si doposiaľ žiadny nový projekt nevyhliadol. Ostaňme teda pozitívni a verme v skorý príchod ďalších dobrých správ.

Domov
Zdieľať
Diskusia