Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 21:37
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Dieťa viny, Aless, uprednostnila seba pred ostatnými vo videosingli s produkciou od kanadských The Glowsticks

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá slovenská raperka a speváčka vydáva ďalšiu skladbu, tentoraz titulovanú Dieťa viny. Aj so sprievodným videoklipom.

Ešte stále pomerne čerstvé meno na slovenskej hudobnej scéne, mladá speváčka a raperka Aless, pokračuje v napredovaní vo svojej kariére a okrem koncertov stíha i nahrávanie nových skladieb. Tou zatiaľ najčerstvejšou je vec pomenovaná Dieťa viny, ku ktorej dodali produkciu kanadskí The Glowsticks. Môžeš ich poznať napríklad z piesní Bena Cristovaa, keďže s ním často a radi spolupracujú. Aless sa spovedá, či už rapom alebo spevom, o vlastných pocitoch, o tom, ako sa rozhodla uprednostniť seba samú pred túžbami ostatných, ale i niekom, kto jej značne ublížil. Track prichádza so sprievodným vizuálom zasadeným jednak do akýchsi industriálnych priestorov, no aj do prírody, kde vidíme autorku songu jazdiť na koni. Pieseň Dieťa viny si vypočuj, respektíve zároveň s videoklipom prezri nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia